Cyber Safety training

Cyber Safety training

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Tegenwoordig doen we alles online. Dat is handig, maar ook een kansrijke plek voor criminelen. Met deze training voor verzekeraars en pensioenfondsen gaat u aan de slag me digitale veiligheid voor uzelf én uw organisatie. U leert welke maatregelen u kan nemen om eigen gegevens, organisatiegegevens en gegevens van klanten nog beter te beschermen tegen cybercriminelen.

In deze training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Digitale veiligheid, de dagelijkse praktijk
  • Social Engineering, op deze manier wordt u beinvloed
  • Digitale Privacy, hoe zichtbaar bent u online?
  • De toolkit van een hacker, zo werken ze!
  • Digitale sloten, dit zijn de do's en don'ts bij een wachtwoord
  • Met deze maatregelen kunt u morgen aan de slag.

Voor deze training hoeft u absoluut geen ICT-nerd te zijn. In deze training staat de mens centraal. De manier waarop wij handelen heeft invloed op de digitale veiligheid. Met de praktische tips tijdens de training kunt u direct de digitale veiligheid verbeteren.

Belangstelling?

De InAudit Cyber Safety training duurt twee uur en kan uitstekend inhouse/op eigen locatie georganiseerd worden. Voorafgaande aan de training volgt een korte intake om eventuele eigen aandachtspunten af te stemmen. Deze training is geschikt voor maximaal 15 personen en de kosten bedragen € 1.850,- inclusief btw.

Extra mogelijkheden

U kunt de InAudit Cyber Safety training ook nog uitbreiden met de MKB cybercrisisgame. Tijdens deze game is uw bedrijf gehackt en wordt er losgeld gevraagd. Wat gaat u doen? Betalen? De politie bellen? Uw ICT leverancier bellen? En wat moet u allemaal doen om deze uitdaging aan te gaan? De MKB cybercrisisgame geeft inzicht in dilemma’s en welke maatregelen u kunt nemen om uiteindelijk tot een slim ‘noodplan’ te komen. Informeer naar de mogelijkheden.

Meer artikelen

Ben jij klaar met je HBO of universitaire opleiding in een economische richting? Wij zijn op zoek naar een twee nieuwsgierige junior auditors. Ben jij onze 'match made in heaven'?