Vacature junior auditor

Vacature junior auditor

Ben jij klaar met je HBO of universitaire opleiding in een economische richting? Wij zijn op zoek naar een twee nieuwsgierige junior auditors. Ben jij onze 'match made in heaven'?

Ben jij mijn 'perfect match'?

Hé schoolverlater! Ben jij klaar met je HBO of universitaire opleiding in een economische richting? En ben jij op zoek naar een succesvolle uitdagende relatie in de financiële sector? Ik ben namelijk op zoek naar twee junior auditors die een voorliefde hebben voor interne auditopdrachten bij uiteenlopende klanten. Krijg jij energie van opdrachten die wisselen qua aard, omvang en complexiteit? Zie jij uitdagingen als kansen voor betere oplossingen? Wil ij veel eigen verantwoordelijkheid in je werk hebben en ben je tegelijk een teamspeler? Yes, ik voel een klik!

Over mijzelf

Aangenaam, ik ben InAudit. Een gepassioneerd en deskundig dienstverlener op het gebied van interne audit, risicomanagement, finance en reporting voor verzekeraars en pensioenfondsen door het hele land. Mijn thuisbasis is Leuvenheim, maar je werkterrein ligt hoofdzakelijk bij onze klanten. Nu ik steed groter word, ben ik op zoek naar twee enthousiaste junior auditors. Romeo of Julia, dat maakt niet uit.

Wat zoek ik in jou?

Jij bent nieuwsgierig en kan goed luisteren. Je geeft veel aandacht aan onze gezamenlijke klanten en je kunt goed verwoorden wat je ziet en wat je hoort. Je hebt een goed stel hersenen en je weet die ook goed te gebruiken. Je wilt snappen wat er gebeurt en hoe klanten al hun activiteiten beheersen en waar het fout kan gaan. Je bent dus ook niet bang om goed door te vragen en dit goed vast te leggen. Je audit manager helpt je daarbij. Je relatie met klanten is soms ook gewoon werken. Daar ben jij niet bang voor. Je begrijpt dat in een langdurige relatie moet worden geïnvesteerd en dat je daarvoor soms ook een tandje moet bijzetten. Als iemand eerlijk zegt wat je van het werk vindt kan dat soms ook wel eens spannend zijn. Daar kan jij wel tegen, want in een relatie moet je eerlijk kunnen zijn. Jij schrijft ook mooie brieven die indruk maken bij klanten.

Wow, hiervan krijg ik echt vlinders in mijn buik! Jij ook?

Jouw eigenschappen

Is het ook jouw droom om interne auditor te worden en betekenis te geven aan de risicobeheersing van onze klanten? Dan is het belangrijk dat je je realiseert dat tussen droom en werkelijkheid 'wetten en praktische bezwaren' liggen. Om deze weg, samen met mij, te kunnen voltooien is het fijn als je over de volgende eigenschappen beschikt: 

 • Je bent een enthousiaste, flexibele en sociale collega die het geen probleem vindt om erop uit te trekken, het werk te verrichten bij klanten en daarheen te reizen;
 • Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding in een economische richting;
 • Jouw voorliefde voor data-analyse is een pré;
 • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk doelgericht uitleggen wat je ziet en wat je daarvan vindt, op alle niveau's van een organisatie;

Ik beloof je...

...dat ik erg mijn best ga doen om jou een eerlijke, warme en loyale relatie te bieden, waarin we voor elkaar kiezen en in elkaar gaan investeren.

 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Volop opleidingsmogelijkheden
 • Redelijke mate van autonomie en vrijheid om invulling te geven aan je werk
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Een enthousiast en gepassioneerd team van professionals
 • Een groeiende organisatie met uitdagingen en mogelijkheden
 • Een interessante mix van uiteenlopende klanten
 • Mogelijkheid om mee te bouwen aan InAudit en je stempel te drukken
 • En vergeet het jaarlijkse teamuitje en de zomer bbq niet!

Ik ben verliefd! iIj ook?

Ben jij mijn 'match made in heaven'? Dan nodig ik je graag uit voor een 'first date'. Ik ben nu al nieuwsgierig en verwachtingsvol naar jou. Mail je mij een 'liefdesbrief' zodat ik jou alvast een beetje leer kennen? Je kan deze mailen naar mijn HR Manager henny.vandelangenberg@inaudit.nl. Wil jij het wat rustiger aan doen en eerst even telefonisch afspreken? Dat kan natuurlijk ook. Ik geef je alvast mijn nummer: 055 578 29 21.

Vanwege het karakter van de functie behoort screening tot de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Meer artikelen

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Tegenwoordig doen we alles online. Dat is handig, maar ook een kansrijke plek voor criminelen. Met deze training voor verzekeraars en pensioenfondsen gaat u aan de slag me digital...