Zo werken we

Voor het beste resultaat werken wij met professionals die ruime ervaring hebben opgedaan op het gebied van audit, finance, compliance en risk management. U kunt  bouwen op een vast team mensen met specifieke kennis en ervaring dat toegevoegde waarde biedt aan uw organisatie. Zo hebben wij specialisten op het gebied van Gedrag & Cultuur, Datakwaliteit, IT Audit, Solvency II en financiële en actuariële processen en rapportages. Welke Governance, Audit, Risk, Compliance of Financiële expertise heeft u organisatie nodig? Wij hebben het in huis!

Ronald Van De Langenberg

Directeur
Ronald van de Langenberg is oprichter én ‘chef de mission’ van het InAudit team. Deze registeraccountant heeft één doel: Verzekeraars op een deskundige manier verder helpen met interne audit, finance en riskmanagement. Ronald deelt graag zijn ervaring en parate kennis op gebied van Solvency II & IFRS17 met u. Ook als trainer kunt u op hem rekenen.

Ricardo Henriques

Auditmanager

Auditmanager Ricardo Henriques is onze pensioenspecialist. Met zijn ruime ervaring in de financiële sector kan u de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Internal audit, riskmanagement of het oplossen van complexe vraagstukken van verzekeringsmaatschappijen, vermogens- beheerders en pensioenfondsen? Kom maar op!

Robert Verweij MSC LLM

Auditmanager

Robert Verweij weet als geen ander voor welke uitdagingen verzekeraars staan. Hij heeft alle facetten van de interne audit meegemaakt. Daarnaast houdt Robert zijn eigen kennis op peil met de RO opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn audits zijn waardevol en worden breed gedragen. Robert bouwt met zijn vakmanschap graag verder aan uw onderneming.

Janneke Blom

Senior Consultant

Janneke Blom helpt verzekeraars op een nuchtere manier met operationeel risicomanagement, interne controle en interne audit. Hierbij bekijkt zij de organisatie als één geheel waardoor zij aan een structurele verbetering in uw organisatie werkt. In haar vrije tijd vliegt zij met veel plezier de wereld over. Deze reislustige dame gaat graag het avontuur met u aan!

René Bijzet CCP

Senior Consultant

Compliance professional René Bijzet CCP vult sinds januari 2016 de uitbestede compliance functie van diverse verzekeraars in. Daarnaast is hij actief op gebied van ondersteuning bij financial reporting en risk management. René vertaalt complexe materie in eenvoudige oplossingen. Uw organisatie kan altijd terugvallen op deze reddende engel.

Heidi Riepe MSC

Senior Auditor

Uw organisatie is een open boek voor onze senior auditor Heidi Riepe. Als afgestudeerde psycholoog heeft zij tevens brede ervaring opgedaan als gedragsdeskundige en heeft daarmee haar expertise op het thema Gedrag & Cultuur. Zij heeft flink wat kilometers gemaakt in de reguliere auditobjecten bij verzekeraars en pensioenfondsen. Niets menselijks is haar vreemd. Heidi geeft u inzicht in het functioneren van uw organisatie. Durft u het met haar aan?

Marjan Schröder

Auditor

Onze nieuwe teamplayer Marjan Schröder weet vlot de belangrijke punten binnen uw organisatie te achterhalen. Zij komt snel tot de kern en gaat hierover graag het gesprek met u aan. Problemen en fouten ziet Marjan als een kans voor verbetering. Deze optimistische BBQ Master heeft wel voor hetere vuren gestaan!

Merve Akar

Junior Auditor

Merve Akar heeft als Bachelor of Science in Finance & Control (voorheen Bedrijfseconomie) al veel geleerd over financiële plannen, administratie en risico’s. Nu staat Merve aan het begin van haar loopbaan en gaat ze de theorie in praktijk brengen. Als junior auditor zal zij onze senior auditors ondersteunen met dagelijkse werkzaamheden. Zo helpt deze behulpzame dame ook uw organisatie in control te houden.

Henny van de Langenberg

HR Manager

Henny van de Langenberg is vanaf het begin dé drijvende kracht achter de schermen. Of het nu gaat om human resources zaken of operationele taken, zij kent de organisatie van binnen naar buiten. Zij weet anderen op een professionele wijze te motiveren. Werken in een klein team betekent het beste in elkaar naar boven halen. Een mooie win-winsituatie voor iedereen.

Vanessa Vriends

Marketing Manager

Vanessa Vriends is een echte marketing professional. Met een mix van on- en offline communicatiemiddelen brengt zij verzekeraars op de hoogte van nieuwe trainingen, kennisdagen en andere relevante informatie. Ook in haar vrije tijd volgt deze enthousiaste sociale dame de nieuwe media op de voet. Benieuwd naar meer? Volg de verhalen van InAudit via LinkedIn, Twitter en Youtube. En niet vergeten: like, deel of reageer.

Frederike Gieles

Auditor

Onze nieuwe collega Frederike Gieles start 1 april als auditor bij InAudit. Deze neuropsycholoog en Praktijk Ondersteuner Huisarts GGZ heeft een sterk oplossend vermogen, duidelijke communicatie en een prettige samenwerking. Haar positief kritische blik van buiten is een mentale fitness voor uw bedrijf. Bent u klaar voor deze conditieverbetering?

Alleen het allerbeste

Kwaliteit is voor ons minstens zo belangrijk als voor u! Daarom werken onze audit professionals conform de IIA standaarden, de Internationale standaarden voor de beroepsuitoefening van Internal Auditing. Wij verrichten periodiek interne assessments om een kritische blik te werpen op ons eigen werk en laten dit via externe assessments ook toetsen door derden.

Tot slot vraagt InAudit jaarlijks aan haar klanten of zij een feedbackformulier willen invullen. Op deze manier kunnen wij ons blijven ontwikkelen en onze werkwijze naar een nog hoger niveau tillen. Want alleen het allerbeste telt.