Zo werken we

Voor het beste resultaat werken wij met professionals die ruime ervaring hebben opgedaan op het gebied van audit, finance, compliance en risk management. U kunt  bouwen op een vast team mensen met specifieke kennis en ervaring dat toegevoegde waarde biedt aan uw organisatie. Zo hebben wij specialisten op het gebied van Gedrag & Cultuur, Datakwaliteit, IT Audit, Solvency II en financiële en actuariële processen en rapportages. Welke Governance, Audit, Risk, Compliance of Financiële expertise heeft u organisatie nodig? Wij hebben het in huis!

Menny Barendse EMIA

Senior auditor

Onze nieuwe collega Menny Barendse start op 1 april als senior auditor bij InAudit. Deze projectcontroller van Europese subsidieprojecten houdt de touwtjes van A tot Z stevig in handen. Als Register Operational Auditor in spé brengt zij haar audittechnieken in praktijk en beoordeelt zij de beheersing van uw bedrijfsvoering. Een slimme dame waar pit in zit!

René Bijzet CCP

Senior Consultant

Compliance professional René Bijzet CCP vult sinds januari 2016 de uitbestede compliance functie van diverse verzekeraars in. Daarnaast is hij actief op gebied van ondersteuning bij financial reporting en risk management. René vertaalt complexe materie in eenvoudige oplossingen. Uw organisatie kan altijd terugvallen op deze reddende engel.

Frederike Gieles MSC

Auditor

Frederike Gieles Msc, auditor, onze nieuwe collega Frederike Gieles start 1 april als auditor bij inAudit. Vanwege haar achtergrond als gedragsdeskundige heeft zij zicht op de gedragsmatige processen binnen uw organisatie. Daarnaast beschikt zij over een sterk oplossend vermogen, heeft zij een positief maar kritische blik en communiceert zij constructief en helder. Bent u klaar voor de samenwerking?

Ricardo Henriques

Auditmanager

Auditmanager Ricardo Henriques is onze pensioenspecialist. Met zijn ruime ervaring in de financiële sector kan u de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Internal audit, riskmanagement of het oplossen van complexe vraagstukken van verzekeringsmaatschappijen, vermogens- beheerders en pensioenfondsen? Kom maar op!

Henny van de Langenberg

HR Manager

Henny van de Langenberg is vanaf het begin dé drijvende kracht achter de schermen. Of het nu gaat om human resources zaken of operationele taken, zij kent de organisatie van binnen naar buiten. Zij weet anderen op een professionele wijze te motiveren. Werken in een klein team betekent het beste in elkaar naar boven halen. Een mooie win-winsituatie voor iedereen.

Ronald van de Langenberg RA

Directeur

Ronald van de Langenberg is oprichter én ‘chef de mission’ van het InAudit team. Deze registeraccountant heeft één doel: Verzekeraars op een deskundige manier verder helpen met interne audit, finance en riskmanagement. Ronald deelt graag zijn ervaring en parate kennis op gebied van Solvency II & IFRS17 met u. Ook als trainer kunt u op hem rekenen.

Heidi Riepe MSC

Senior Auditor

Uw organisatie is een open boek voor onze senior auditor Heidi Riepe. Als afgestudeerde psycholoog heeft zij tevens brede ervaring opgedaan als gedragsdeskundige en heeft daarmee haar expertise op het thema Gedrag & Cultuur. Zij heeft flink wat kilometers gemaakt in de reguliere auditobjecten bij verzekeraars en pensioenfondsen. Niets menselijks is haar vreemd. Heidi geeft u inzicht in het functioneren van uw organisatie. Durft u het met haar aan?

Marjan Schröder

Auditor

Onze teamplayer Marjan Schröder weet vlot de belangrijke punten binnen uw organisatie te achterhalen. Zij komt snel tot de kern en gaat hierover graag het gesprek met u aan. Problemen en fouten ziet Marjan als een kans voor verbetering. Deze optimistische BBQ Master heeft wel voor hetere vuren gestaan!

Manon van der Spoel

Junior auditor

Onze jongste aanwinst Manon van der Spoel is net afgestudeerd van de studie International Business and Languages. Als junior auditor gaat zij haar analytische vermogen en passie voor procesverbetering in praktijk brengen bij InAudit. Manon is een initiatiefrijke en leergierige dame. Zij gaat graag het avontuur met u aan. 

Floris Stokkers BSC

Junior auditor

Onze afgestudeerde Commerciële economie student Floris Stokkers is nieuwsgierig een leergierig. Hij heeft een brede belangstelling voor CDD, verzekeringen, IT en consultancy. Floris gaat vol frisse moed als junior auditor aan de slag. Met zijn oog voor details zal hem zeker niets ontgaan.

Robert Verweij MSC LLM

Auditmanager

Robert Verweij weet als geen ander voor welke uitdagingen verzekeraars staan. Hij heeft alle facetten van de interne audit meegemaakt. Daarnaast houdt Robert zijn eigen kennis op peil met de RO opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn audits zijn waardevol en worden breed gedragen. Robert bouwt met zijn vakmanschap graag verder aan uw onderneming.

Vanessa Vriends

Marketing Manager

Vanessa Vriends is een echte marketing professional. Met een mix van on- en offline communicatiemiddelen brengt zij verzekeraars op de hoogte van nieuwe trainingen, kennisdagen en andere relevante informatie. Ook in haar vrije tijd volgt deze enthousiaste sociale dame de nieuwe media op de voet. Benieuwd naar meer? Volg de verhalen van InAudit via LinkedIn, Twitter en Youtube. En niet vergeten: like, deel of reageer.

Alleen het allerbeste

Kwaliteit is voor ons minstens zo belangrijk als voor u! Daarom werken onze audit professionals conform de IIA standaarden, de Internationale standaarden voor de beroepsuitoefening van Internal Auditing. Wij verrichten periodiek interne assessments om een kritische blik te werpen op ons eigen werk en laten dit via externe assessments ook toetsen door derden.

Tot slot vraagt InAudit jaarlijks aan haar klanten of zij een feedbackformulier willen invullen. Op deze manier kunnen wij ons blijven ontwikkelen en onze werkwijze naar een nog hoger niveau tillen. Want alleen het allerbeste telt.