InAudit Nieuws

Benieuwd wat er gebeurt op gebied van audit, finance en risk management? Of wilt u weten wat er binnen InAudit speelt? Wij delen het graag met u. Blijf op de hoogte en lees hier de laatste nieuwtjes.

Hoe controleert u gedrag ?

12 januari 2017

Het aantal beleidslijnen en handboeken interne controle is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Toch komen problemen in uw organisatie niet voort uit een tekort aan maatregelen. Het komt voort uit gedrag. Op 1 januari is Heidi Riepe gestart als behavioural auditor. Bij menu-onderdeel 'Over ons' kunt u meer over Heidi lezen. Benieuwd naar haar idee over behavioural risk management? Lees haar eerste artikel.

Lees Meer

Nieuwe collega's

10 januari 2018

Wij hebben ons team uitgebreid. Op 1 januari zijn Merve Akar en Heidi Riepe gestart. Merve (zie foto) gaat als junior auditor aan de slag en Heidi begint als behavioural auditor. Wilt u meer over hen weten? Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees Meer

Uw mening telt!

5 december 2017

InAudit streeft naar voortdurende verbetering van onze dienstverlening. Daarom ontvangen onze relaties deze week een digitale vragenlijst met vragen over onze auditservice. Want uw mening telt! U vindt hier de digitale vragenlijst. Wilt u liever de vragenlijst downloaden? Ook dat kan. U mag het ingevulde formulier dan voor 31 december mailen naar marketing@inaudit.nl

Lees Meer

InAudit 5 jaar!

22 november 2017

Let’s celebrate! Op woensdag 22 november vieren wij ons 5-jarig jubileum. Wat begon met een goed idee groeide uit tot een bloeiende organisatie met inmiddels 9 medewerkers. Wij zijn trots op onze mijlpaal. Dit hadden wij zonder u, onze klant, niet kunnen halen. Bedankt voor uw vertrouwen.

Lees Meer

Nieuwe auditmanager

7 november 2017

Onze zoektocht is geslaagd. Vanaf 1 november heeft InAudit een nieuwe auditmanager. Graag stellen wij onze nieuwe collega Ricardo Henriques aan u voor.

Lees Meer

Terugblik InAudit Kennnisdag

4 oktober 2017

Afgelopen dinsdag 3 oktober organiseerde InAudit de kennisdag ‘Niets is wat het lijkt’ in het MindCenter in Vianen. Wij kijken terug op een geslaagde editie mede dankzij onze bijzondere gastsprekers. Ook benieuwd naar deze dag?

Lees Meer

Aan de slag met IFRS17

13 september 2017

IFRS17 wordt op 1 januari 2021 van kracht. Dat klinkt nog ver weg, maar IFRS17 is dusdanig ingrijpend dat u niet te lang wilt wachten. Het is verstandig om op tijd te beginnen met uw IFRS17 project! Wilt u weten wat dit voor u betekent?

Lees Meer

“Kennis delen staat centraal binnen onze visie.
Zo leveren wij onze bijdrage aan verzekeraars en de samenleving”