Vacature junior auditor

Vacature junior auditor

Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige junior auditor die het vak wil leren bij verzekeraars en pensioenfondsen. Klaar met je HBO studie? Start jouw carrierre bij InAudit!

EVEN VOORSTELLEN

Leuk om je te ontmoeten, wij zijn InAudit. Wij helpen verzekeraars en pensioen-fondsen door heel Nederland met onze expertise: internal audit, risk, finance en risk- reporting. Zo onderzoeken wij bij klanten of de interne organisatie goed en betrouwbaar functioneert. Wij kijken samen naar kansen en gevaren voor hun organisatie. Wij ondersteunen ze met het financiële beheer van de organisatie of met de datakwaliteit of de rapportages voor DNB. 

Onze kantoor staat in Leuvenheim. Ja hoor, dat ligt gewoon in Nederland. 
Daar hoef je echter niet dagelijks te zijn. Jouw werkterrein ligt hoofdzakelijk bij onze klanten in heel Nederland. Momenteel groeien wij volop met nieuwe klanten en daarom zijn wij op zoek naar een junior auditors (40 uur per week). 
Start jouw carrière bij InAudit !

DIT GA JIJ DOEN 

Als junior auditor word je opgeleid in het uitvoeren van audits. Daarbij leer je hoe bedrijfsprocessen werken en hoe je ervoor kunt zorgen dat dit beheerst gebeurt. Maar misschien ligt jouw interesse meer in het analyseren van data en ga je met audit tools aan de slag. Ook dat is deel van het werk. Belangrijk is uiteraard ook het voeren van gesprekken met onze klanten. Oprechte nieuwsgierigheid, interesse en goed luisteren en analyseren gaan je daarbij zeker helpen. Onder leiding van de auditmanager leer je hoe je de verschillende bronnen van informatie gebruikt om tot een oordeel te komen over de beheersing van de organisatie. Dat werk je gestructureerd uit in een auditrapport. Dat moet goed onderbouwd zijn, want als jij wat vindt van de processen van de klant, dan gaat de klant ook wat van jouw rapport vinden !  Als het rapport is besproken, ga je meehelpen om de follow-up te bewaken van de gesignaleerde aandachtspunten.

JOUW TALENTEN

Voor deze functie is ervaring niet noodzakelijk. Je gaat veel nieuwe dingen meemaken en het is daarom belangrijk dat jij je in de onderstaande punten herkent:

 • Je bent leergierig, nieuwsgierig, ondernemend en hebt een goed stel hersens;
 • Je kan zelfstandig werken en hebt een ‘hands-on’ mentaliteit. “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’;
 • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om te reizen;
 • Je bent een sociale collega, denkt mee, toont initiatief en kan daarom goed meebewegen in de organisatie;
 • Je bent bereid om in drukke tijden een tandje bij te zetten;
 • Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk) en weet mensen op alle niveaus van een organisatie te benaderen;
 • Je bent analytisch ingesteld en weet hoofdzaken en bijzaken te scheiden. 

 

WAT KRIJG JE DAARVOOR TERUG?

Je carrière beginnen als auditor bij InAudit heeft veel voordelen. Je komt namelijk bij verschillende bedrijven binnen en je doet daarom veel meer indrukken op dan dat je bij één bedrijf zou hebben. Je legt veel contacten en leert veel mensen kennen. En met de skills die je bij ons ontwikkelt, ben je straks veel gevraagd en heb je veel mogelijkheden tot verdere ontwikkeling. En natuurlijk:

 • Goede arbeidsvoorwaarden 
 • Volop opleidingsmogelijkheden én doorgroeimogelijkheden
 • Redelijke mate van autonomie en vrijheid om invulling te geven aan je werk
 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak
 • Je bent deel van een enthousiast en gepassioneerd team 
 • Een groeiende organisatie met uitdagingen en mogelijkheden
 • Een interessante mix van uiteenlopende klanten
 • Mogelijkheid om mee te bouwen aan InAudit en je stempel te drukken
 • En vergeet het jaarlijkse teamuitje en de zomer BBQ niet!

 

LATEN WE KENNISMAKEN

Zie jij het zitten om je carrière te starten bij InAudit? Wij zijn dan heel benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatie naar Henny van de Langenberg, HR Manager, via henny.vandelangenberg@inaudit.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen? Bel dan gerust via 055 578 29 21.

SOLLICITEREN

Vanwege het karakter van de functie behoort screening tot de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Meer artikelen