Persbericht Uitbreiding directie

Persbericht Uitbreiding directie

Met ingang van 1 januari dit jaar zijn Ricardo Henriques en Robert Verweij MSc LLM EMIA RO beiden benoemd tot directeur Audit Services bij InAudit Audit Services BV. 

Na deze benoeming zal de directie bestaan uit Ronald van de Langenberg RA (oprichter), Ricardo Henriques en Robert Verweij. Deze benoeming is het logische gevolg van de sterke groei van de interne auditdienstverlening van InAudit.

Ervaring

Ricardo Henriques heeft jarenlange ervaring als directeur riskmanagement bij MN Services en is sinds 1 november 2017 in dienst bij InAudit Audit Services als audit manager. Daarvoor had Ricardo al een lange carrière als interne auditor bij ABN-AMRO met diverse werkgebieden in zijn portefeuille. Robert Verweij is al sinds 15 maart 2017 in dienst bij InAudit Audit Services. Hij begon als senior auditor, waar hij snel doorgroeide naar de rol als audit manager. Hij heeft recent de studie ‘Operational Auditor’ (EMIA RO) succesvol afgerond. Robert had al eerder bij een verzekeraar ervaring opgedaan als interne auditor.

Achtergrond uitbreiding directie

Ronald van de Langenberg over de aanstelling van de twee mededirecteuren: “InAudit is de afgelopen jaren flink gegroeid. De hoeveelheid opdrachten en het aantal nieuwe klanten voor de interne audit maakt het zinvol om de directie uit te breiden. Daarnaast zijn wij ook actief op het gebied van risicomanagement, datakwaliteit, data-analyse en opdrachten op het gebied van gedrag & cultuur. In het afgelopen jaar zijn we vaak samen opgetrokken en inmiddels nemen we belangrijke besluiten altijd samen. Met twee nieuwe mededirecteuren kunnen wij de aandacht beter verdelen en zorgen wij voor extra focus om onze plannen om dienstverlening aan nieuwe sectoren en met nieuwe services uit te breiden."

Toekomst

Komend jaar willen we met de psychologen die we tevens in dienst hebben meer laten zien van onze expertise op het gebied van gedrag en cultuur. Ook zien we mogelijkheden om de (lokale) overheid te bedienen met de services die we inmiddels al bij veel verzekeraars en pensioenfondsen verlenen.

"Ricardo Henriques en Robert Verweij hebben bewezen goede audit managers te zijn en ik ben ervan overtuigd dat we in de nieuwe samenstelling nog meer slagkracht zullen hebben om van InAudit een belangrijke aanbieder te maken op het gebied van Governance – Interne Audit – Risk & Compliance dienstverlening.”

Meer artikelen

Ben jij mijn perfecte match? Hé schoolverlater! Ben jij klaar met je HEAO of universitaire opleiding in een economische richting? En ben jij op zoek naar een succesvolle uitdagende relatie in de financiële sector? Ik ben na...
Inmiddels is de eerste lockdown bijna een jaar geleden. En dus werken velen van ons alweer bijna een jaar thuis – de gelukkigen onder ons doen dat ongestoord in een aparte werkkamer, maar minder bedeelden tussen het speelgoed op de ki...
De Corona pandemie overleefd, nu een digitale pandemie... Hoewel de Corona pandemie nog niet ten einde is en een deel van de gevolgen misschien nog volgt, kunnen we vaststellen dat de meeste organisaties, zeker in de financiële se...