Kennisdag 2020

Op aanvraag
De kennisdag van InAudit is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Het is een dag waarop wij kennis delen met bestuurders, financials, auditors, risk managers en compliance officers uit de financiële sector.

Management Game

Inhouse
Op aanvraag
De doelstelling van deze training is om deelnemers zelf besluiten te laten nemen in een fictieve casus om ze daarmee inzicht te laten krijgen in de Solvency II impact.
Met deze training worden bestuurders van pensioenfondsen, die de sleutelfunctie interne audit toebedeeld hebben gekregen, versneld bijgespijkerd op gebied van de internationale standaarden die gelden voor interne auditors.
Met deze training voor verzekeraars en pensioenfondsen gaat u aan de slag me digitale veiligheid voor uzelf én uw organisatie.

Discussietafel voor risicomanagers

online via Teams
vr 04 sep 2020
Sta jij voor een uitdaging en ben jij benieuwd hoe andere verzekeraars dit aanpakken? Met de online discussietafel voor risicomanagers kan je in een kleine groep ervaringen uitwisselen en ideeën opdoen. Zo kom jij een stap vooruit.

Online koffiemoment met Heidi

Online via Teams
Op aanvraag
Denk jij erover om te solliciteren op de vacature junior auditor en ben jij benieuwd wat het vak ‘interne audit’ nu precies inhoudt? 

Online koffiemoment met Frederike

Online via Teams
Op aanvraag
Denk jij erover om te solliciteren op de vacature junior auditor en ben jij benieuwd hoe je inwerkperiode eruitziet? Stel al je vragen aan auditor Frederike Gieles tijdens het online koffiemoment.