Vacature Information Security Officer

Vacature Information Security Officer

Ben jij die Information Security Officer met een gezonde dosis vertrouwen. Iemand aan wie onze klanten de bewaking van de informatiebeveiliging durven toe te vertrouwen? Dan hebben wij een interessante job voor jou!

DIT ZIJN WIJ

Aangenaam, wij zijn InAudit. Een gepassioneerde en deskundige dienstverlener op het gebied van interne audit, risicomanagement, finance en reporting voor verzekeraars en pensioenfondsen. Onze thuisbasis is Leuvenheim, maar je werkterrein ligt door het hele land, bij klanten, thuis en soms op kantoor. Momenteel groeien wij volop. Steeds meer organisaties zetten afzonderlijke information security teams op, maar kleine organisaties doen dit via uitbesteding aan een betrouwbare partij. Daarom zijn wij op zoek naar een:

Information Security Officer (40 uur per week)


JOUW BETROUWBARE BLIK VAN BUITEN

Als Information Security Officer ben jij de specialist op gebied van informatiebeveiliging en verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van het informatiebeveiligingsbeleid bij onze klanten. Je ontwikkelt en implementeert het beleid volledig in lijn met de behoeften en risicobereidheid van de klant. Je adviseert over de te volgen strategische koers, je brengt tactische keuzes in beeld en laat zien welke operationele maatregelen de organisatie moet treffen. Met jouw expertise adviseer je organisaties hoe zij binnen de budgettaire mogelijkheden de beste keuzes kunnen maken voor wat betreft beveiliging. Verder creëer en vergroot je het bewustzijn binnen de organisatie. Onze klanten hebben een rotsvast vertrouwen in jou en die verantwoordelijkheid is jouw motivatie.

DIT BEN JIJ

Natuurlijk zijn de eigenschappen zoals klantgerichtheid, flexibiliteit, zelfstandig werken en analytische skills onmisbaar voor deze functie. Daarnaast is het belangrijk dat jij je in onderstaande punten herkent:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en 2 tot 3 jaar relevante werkervaring

 • Je kunt je expertise aantonen met relevante opleidingen en certificaten

 • Je hebt ervaring met het inrichten van security processen en het vergroten van bewustzijn binnen

  organisaties

JOUW BELONING

 • Een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden

 • De kans om mee te bouwen aan InAudit en mede richting te geven

 • Autonomie en vrijheid om eigen invulling te geven aan je werk

 • Laptop en mobiele telefoon van de zaak

 • Volop opleidingsmogelijkheden

 • De leukste collega’s van Leuvenheim, Laren, Den Haag, Almere, Baarn en nog een aantal plaatsen ;-). Je ontmoet ze allemaal tijdens het maandelijkse teamoverleg, de zomer BBQ, de jaarlijkse teamdag en andere feestelijke momenten en/of trainingen.

SOLLICITEER NU EN PAK DEZE KANS

Ga jij deze uitdaging met ons aan? Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie en cv. Je kan deze mailen naar Henny van de Langenberg, HR Manager, via henny.vandelangenberg@inaudit.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met haar op via 055 303 25 97.

Meer artikelen

Hoe kan de organisatiecultuur bijdragen aan het beheerst behalen van uw strategische doelen? 
Covid-19 heeft ook voor ons interne auditors, best een grote impact gehad. Niet zozeer dat wij niet meer konden werken, maar wel dat wij dit anders moesten gaan doen. De afgelopen periode heeft ons geleerd dat veranderingen niet alleen nega...
Sinds 25 mei 2018 geldt in de gehele EU dezelfde privacywetgeving : de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hoe hebben organisaties deze wet geïmplementeerd, zijn de processen goed ingericht en bovenal... zijn de persoo...